Display bug on my Moto E 2015 3G version

Discussion in 'Moto' started by IonelaBoss, Apr 8, 2015.

  1. IonelaBoss

    IonelaBoss New Member

    Mar 24, 2015
    29
    3
    3
    Hey sweeties,

    I recently ran into a bug with the "Moto Display" feature in Moto E 2015 (3G version).

    Ambient display is turned off and Moto Display is turned on.

    Even then, I am unable to see the time OR the notifications on the lock screen.

    Anyone else facing the same bug?
     
  2. Loading...


  3. Iamyou

    Iamyou Member

    Mar 24, 2015
    93
    1
    8
    I have checked with a friend that has the Motorola E 2015 3G version and I couldn't reproduce your bug.
     
  4. Bruce

    Bruce New Member

    Mar 30, 2015
    18
    0
    1
    Male
    The notification lock screen will only show by moving the phone. It doesn't work like the Moto X.

    You will need to physically move the phone, and it will only work if the phone's sensor detected movement from a still position for about five seconds.
     
  5. IonelaBoss

    IonelaBoss New Member

    Mar 24, 2015
    29
    3
    3
    I have tried moving the phone among other things - the Moto display feature just doesn't start. Maybe it's a bug with the Indian 3G version only?
     
  6. Charlie

    Charlie Member

    Mar 23, 2015
    39
    0
    6
    I have the Indian version of Moto E 2015 3G too. I don't have this issue and I have tried reproducing the mentioned steps.

    I assume this is a software bug and the best would be for you to perform a factory reset:
    1. From your phone access Menu.
    2. Then, tap on Settings.
    3. From there navigate towards Backup and Reset.
    4. Just select Factory data reset phone option.
    5. Agree with the prompts and with the alerts.
    6. Wait while the factory reset process is being automatically completed.
    7. Reboot your new Moto E when done.
     

Share This Page

Loading...